Włoski chleb Mama D
Włoski chleb mamy D jest wegańskie przepis z 3 porcjami. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten chleb ma 1071 kalorii, 31g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 775 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz pod ręką cukier, mąkę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest spektakularne. Spróbuj Sos spaghetti mamy z włoską kiełbasą, Nie Yo 'Mama' s Italian Style schabowe kotlety, oraz Maman Iuliucci ' s Famous Meat-A-Balls (włoskie klopsiki) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać cukier i drożdże do ciepłej wody i niech dowód.
Wymieszać 4 szklanki mąki i ubić, aż będzie gładka. Przykryć i odstawić na 15 minut.
Ubić w soli, a następnie dodać tyle pozostałej mąki, aby uzyskać sztywne ciasto. Zagniataj, aż będzie miękka i gładka jak tył bambino. Włącz nasmarowane miskę, przykryć, i niech podwójne w wielkości. (Wkładam go do piekarnika z włączonym światłem-idealna temperatura wzrostu.)
Po podwojeniu, uderzyć w dół i podzielić na trzy.
Umieść z powrotem w misce, przykryj i odstaw.
Po podwojeniu ponownie, cios w dół i tworzą się w trzech tłuszczu " piłki nożnej."Posmaruj ciężkie arkusze ciastek i posyp mąką kukurydzianą.
Umieść chleb na prześcieradle, przykryj ręcznikiem i odstaw.
Po zmartwychwstaniu mgiełkę z wodą i umieścić w nagrzanym piekarniku 450 stopni F (230 stopni C). Bochenki mglić wodą i od czasu do czasu obracać podczas pieczenia. Chleb robi się, gdy jest złoty i brzmi pusto po naciśnięciu na dno.