Włoski Bochenek Kanapkowy
Przepis włoski Bochenek kanapkowy może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Ten hor d ' oeuvre ma 397 kalorii, 12g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Za 91 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś bochenki un chleb, bazylia, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 40%. Spróbuj Genua Sandwich Bochenek, Bochenek kanapkowy nie twojej babci, oraz Party Sandwich Bochenek dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Wytnij 1/2 cala. od góry każdego bochenka chleba; odłóż na bok. Wydrążona dolna część, pozostawiając 1/2 cala. shell (wyrzuć usunięty chleb lub Zachowaj do innego użytku).
Posmaruj wnętrze muszli i skórki 4 łyżkami oleju.
Ułóż na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 5-10 minut lub do opiekania.
W 3-qt. rondel, połącz pomidory, koncentrat pomidorowy, boczek, pepperoni, czosnek, bazylię, oregano i pieprz. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10 minut.
Zdejmij z ognia i dodaj sery. Łyżka do łupin chleba; wymień blaty i posmaruj pozostałym olejem.
Piec 15 minut dłużej lub do podgrzania.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruinart Brut rosé (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 56 dolarów za butelkę.
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.