Włoski Bakłażan Gnocchi Piec

Włoski Bakłażan Gnocchi Piec
Przepis włoski bakłażan Gnocchi piec może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 55 minut. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,54 zł za porcję. Ta przystawka ma 280 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, bakłażan, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoski indyk i pomidor bazylia bakłażan Roll makaron Piec, Kiełbasa, pomidor i bakłażan gnocchi, oraz Ricotta Gnocchi Z Bakłażanem, Pomidorem I Mozzarellą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F. doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać gnocchi do wrzącej wody i gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania; odcedzić, rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Tymczasem rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać cebulę i 1/8 łyżeczki soli i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Dodaj bakłażana i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż bakłażan jest bardzo miękki i cebula są złotobrązowe, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Zdjąć z ognia.
7
Dodaj gnocchi, reserved gotowania cieczy, sos marinara i płatki czerwonej papryki na patelni z mieszaniną bakłażana i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
BakłażanBakłażan
GnocchiGnocchi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Przenieść mieszaninę bakłażan-gnocchi do 9-calowego owalnego lub kwadratowego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
GnocchiGnocchi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
9
Posypać provolone.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
10
Piec na górnej półce piekarnika, aż gorące i bulgotanie i ser staje się złoty, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
11
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
12
Udekoruj świeżymi gałązkami bazylii, jeśli używasz i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Gnocchi. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn