Włoska zupa Kiełbasowa z Tortellini
Przepis włoska zupa z kiełbasą z Tortellini jest gotowy w około 1 godzinę i 35 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Ten przepis służy 8. 18204 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, cebulę, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 89%. Podobne przepisy to Włoska zupa Tortellini z kiełbasą, Włoska Kiełbasa Zupa Tortellini, oraz Włoska zupa Kiełbasowa z Tortellini.
Instrukcje
W piecu holenderskim 5 quart, brązowa kiełbasa.
Usunąć kiełbasę i odcedzić, zastrzegając 1 łyżkę kapieli.
Podsmaż cebulę i czosnek w kapiących. Wymieszać bulion wołowy, wodę, wino, pomidory, marchew, bazylia, oregano, sos pomidorowy i kiełbasa. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Odtłuszczone tłuszcze z zupy. Wymieszać z cukinią i pietruszką. Dusić pod przykryciem przez 30 minut.
Dodaj tortellini w ciągu ostatnich 10 minut.
Na każdą porcję posypać parmezanem.