Włoska Zupa Chlebowo-Kapuściana Z Masłem Szałwiowym

Włoska Zupa Chlebowo-Kapuściana Z Masłem Szałwiowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj włoskiego chleba i kapusty z masłem szałwiowym. Jedna porcja zawiera 843 kalorie, 37g białka, oraz 42g tłuszczu. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 3 ludzie uznali ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka filetów anchois, szałwii, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Włoska Zupa Chlebowo-Kapuściana Z Masłem Szałwiowym, Włoska zupa Chlebowo-kapuściana z masłem szałwiowym, oraz Ugotuj książkę: włoska zupa Chlebowo-kapuściana z masłem szałwiowym.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia35
Magazyn