Włoska zupa Chlebowo-kapuściana z masłem szałwiowym

Włoska zupa Chlebowo-kapuściana z masłem szałwiowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj włoskiego chleba i kapusty z masłem szałwiowym. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 854 kalorie, 37g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 5,24 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kapustę savoy, chleb na zakwasie, sól morską i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Włoska Zupa Chlebowo-Kapuściana Z Masłem Szałwiowym, Włoska Zupa Chlebowo-Kapuściana Z Masłem Szałwiowym, oraz Ugotuj książkę: włoska zupa Chlebowo-kapuściana z masłem szałwiowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Wywar zagotować w dużym rondlu i dodać kapustę, cavolo nero i / lub jarmuż. Gotować przez kilka minut, aż zmięknie (być może trzeba to zrobić w 2 partiach).
Składniki, których będziesz potrzebować
Jarmuż LacinatoJarmuż Lacinato
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Kapustę wyjąć do dużej miski, pozostawiając wywar na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Tosty wszystkie oprócz 5 kromek chleba na gorącej patelni lub w tosterze, następnie pocierać je na 1 stronie z połówkami czosnku, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TosterToster
5
Następnie podgrzej dużą 4-calową żaroodporną patelnię typu zapiekanka na górze kuchenki, wlej kilka szklanek oliwy z oliwek i dodaj pancettę i anchois. Gdy pancetta jest złoty brąz i skwierczące, dodać rozmaryn i gotowaną kapustę i wrzucić do herbu zieleni we wszystkich pięknych smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Umieścić mieszaninę i wszystkie soki z powrotem do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Na patelni typu zapiekanka umieścić 4 tosty w 1 warstwie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Rozłóż na 1/3 liści kapusty, posyp 1/4 startej fontiny i parmezanu i dodaj mżawkę oliwy z oliwek. Powtórz to dwa razy, ale nie stresuj się, jeśli twoja patelnia jest wystarczająco duża, aby przyjmować warstwy - w porządku. Wystarczy wlać wszystkie soki pozostałe w misce i zakończyć warstwą nieprażonego chleba na wierzchu. Naciskaj na warstwy rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Ser FontinaSer Fontina
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Wylewamy wywar delikatnie na wierzch, aż dojdzie do wierzchniej warstwy. Wciśnij ponownie w dół i posyp pozostałą fontinę i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Ser FontinaSer Fontina
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
10
Dodać szczyptę soli i pieprzu i skropić oliwą dobrej jakości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
11
Piec w nagrzanym piekarniku przez około 30 minut, lub do chrupiącego i złocistego na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
12
Kiedy zupa będzie gotowa, podziel ją między miseczki. Roztopić masło na patelni i szybko smażyć liście szałwii, aż będą po prostu chrupiące ,a masło będzie lekko złociste (nie przypalone!). Łyżka trochę smaku masła i liści szałwii nad zupą i dodać kolejną kratkę parmezanu. Świetne połączenie!
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
"Nasza umowa z producentami" Jamie at Home " pozwala nam udostępnić w Internecie tylko 2 przepisy na odcinek. Food Network żałuje niedogodności dla naszych widzów i foodnetwork.com użytkownicy"
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia39
Magazyn