Włoska Zapiekanka Wołowa Z Polentą
Włoska Zapiekanka wołowa z polentą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 533 kalorie, 22g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,67 zł za porcję. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka mąki kukurydzianej, drobne pomidory, kiełbasa, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Pomidorowa Zapiekanka wołowa z polentą, Włoska zapiekanka z wołowiną i polentą, oraz Zapiekanka z pieczarkami i Marsalą z polentą.
Instrukcje
Przynieś 3 szklanki wody i 1 łyżeczkę. sól do wrzenia w 2-qt. rondel na średnim ogniu.
Trzepaczka w mączce kukurydzianej; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, ubijając stale, 3 minuty lub aż zgęstnieje.
Wyjąć z ognia i wymieszać przyprawy do steków i 1/4 szklanki sera.
Rozprowadzić mieszankę mąki kukurydzianej do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 11 x 7 cali.
Brązowa włoska kiełbasa na dużej patelni nonstick na średnim ogniu, często mieszając, 10 minut lub do momentu, gdy mięso kruszy się i nie jest już różowy; odcedzić i przenieść do miski.
Podsmażyć cebulę, papryka, i cukinia w gorącym oleju na patelni na średnim ogniu 5 minut lub aż ostry-przetargu. Wymieszać kiełbasę, pomidory i pastę pomidorową; dusić, często mieszając, 10 minut.
Wlać mieszankę kiełbasy na skórce z mąki kukurydzianej.
Posypać pozostałym 3/4 szklanki sera.
Piec w 350 przez 30 minut lub do bąbelków.
Tuż przed podaniem posyp zapiekankę natką pietruszki.