Włoska wołowina babci Maul
Włoska wołowina babci Maul może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten bezmleczny przepis służy 3 i kosztuje 6,56 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 119g białka, 81 g tłuszczu, oraz w sumie 1280 kalorii. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka papryki, wody, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać ziarna sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Polaris Todda Maula, Włoski klopsik babci, oraz Gulasz wołowy babci imbirowy.
Instrukcje
Opłucz i osusz pieczeń. Pieczeń równomiernie posmarować mąką, doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek do gorącego oleju; podsmażyć wołowinę w oleju, aż wszystkie strony będą lekko rumiane.
Przenieść pieczeń do powolnej kuchenki.
Gotować na niskim poziomie przez 5 godzin.
Dodać nasiona anyżu i sezamu do powolnej kuchenki i gotować kolejne 4 godziny.
Dodaj zieloną paprykę i kontynuować gotowanie, aż mięso będzie miękkie i łatwo odciągnięte, o 1 godzinę więcej.