Włoska Sałatka Z Makaronem Pomidorowym

Włoska Sałatka Z Makaronem Pomidorowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj włoskiej sałatki z makaronem pomidorowym. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 44 centów za porcję. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odebrać angel hair makaron, 1/2 szklanki pikantny włoski dressing, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 55 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Włoska Sałatka Makaronowa Z Majonezem Pomidorowym, Szpinak, pomidor i świeża sałatka z makaronem Mozzarella z włoskim sosem, oraz Włoska Zupa Pomidorowa Z Makaronem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj makaron i gotować przez 4 do 5 minut lub aż al dente; odcedzić i umieścić w dużej misce. Wymieszać z sosem i pomidorami. Top z parmezanem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
PomidorPomidor
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn