Włoska sałatka warstwowa z bizonem Pepperoni może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,66 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 12g białka, oraz 27 g tłuszczu. Mieszanka kiełbasy żubra, papryka, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Włoska sałatka makaronowa z Pepperoni, Włoska sałatka z makaronem Tortellini i Pepperoni, oraz Włoska Sałatka Warstwowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dolnej części przezroczystej miski 3-quart umieścić 3 filiżanki romaine.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Warstwa w następującej kolejności: pomidory, papryka, koper włoski, pozostałe 3 szklanki romaine, ser mozzarella i bison pepperoni. Łyżka sosu Bazyliowo - śmietankowego nad sałatką.