Włoska sałatka chlebowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 136 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz płaskie liście pietruszki, kapary, wysokiej jakości oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Włoska Sałatka Chlebowa, Włoska Sałatka Chlebowa, oraz Włoska Sałatka Chlebowa.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 149° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozłóż chleb na 4-stronnej patelni i tosty w piekarniku, mieszając od czasu do czasu, aż blady złoty, 20 do 25 minut. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Chleb
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
3
Podczas gdy chleb ostygnie, ogórek przekrój na pół wzdłuż, następnie rdzeń i cienko pokrój.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek
Chleb
4
Wymieszać chleb, ogórek, pozostałe składniki, 1/4 łyżeczki soli, i 1/2 łyżeczki pieprzu i odstawić, rzucając od czasu do czasu, 30 protokół. Doprawić oliwą, octem, solą i pieprzem.
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Spalletti Chianti rezerwowy Poggio Reale z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.