Włoska Salsa Verde

Włoska Salsa Verde
Włoska Salsa Verde może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 3. Na 11,37 zł / porcja, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 807 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako kosztowna przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz sól morską, sardelę, liście pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Włoska Salsa Verde, Włoska Salsa Verde, oraz Włoska Salsa Verde.

Instrukcje

1
Kromki chleba umieścić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Zalać octem i odstawić, aż chleb zmięknie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
ChlebChleb
3
Przenieść mieszaninę chleba do procesora; dodać kolejne 5 składników i proces aż prawie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
4
Przenieść salsę do średniej miski. Doprawić solą morską i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Przykryć; przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Sól MorskaSól Morska
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę; przed użyciem przerobić.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia70
Magazyn