Włoska Pizza Miska Sałatka

Włoska Pizza Miska Sałatka
Włoska pizza miska sałatka może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 18 i kosztuje 75 centów za porcję. Ta przystawka ma 115 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Mieszanka grzybów, ser mozzarella, gotowe do użycia pieczone ciasto pizzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Salaterka Włoska, Pizza z grilla: Elvis Pizza (Restauracja włoska Coletta), oraz Włoska Miska Na Chleb Z Jajkiem.

Instrukcje

1
Piec ciasto pizzy zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pędzel z 1/3 szklanki opatrunku; pokroić w 6 klinów.
3
Wrzucić warzywa sałatkowe z pomidorami w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać pozostały dressing; lekko wymieszać. Łyżka nad klinami do pizzy.
5
Doprawić pozostałymi składnikami.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn