Włoska Marynowana Sałatka Z Owoców Morza
Przepis włoska marynowana Sałatka z owoców morza jest gotowa w około 32 minuty i jest zdecydowanie super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis zawiera 6 porcji z 197 kalorii, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 3 osoby ucieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Jeśli masz przegrzebki morskie, sól, oliwki kalamatan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na całkiem dobry wynik spoonacular 77%. Spróbuj Włoska Sałatka Z Owoców Morza, Schłodzona Włoska Sałatka Z Owoców Morza, oraz Włoski Krab Owoce Morza Sałatka Z Makaronem podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś duży garnek z wodą do wrzenia. Gotuj przegrzebki, krewetki, małże i kalmary we wrzącej wodzie przez 2 minuty.
Drenaż. Krewetki obrać, a przegrzebki i małże obrać.
Umieść Gotowane Owoce morza i oliwki w dużej misce i wrzuć sok z cytryny, oliwę z oliwek, czosnek, pietruszkę, szczypiorek i płatki czerwonej papryki. Schłodzić przez 1 godzinę.
Podziel sałatkę na 6 talerzy lub salaterki. Łyżka owoców morza nad zieleniną.
Udekorować plastrami cytryny i czerwoną cebulą. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.