Włoska Lemoniada
Włoska Lemoniada może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 84 centów za porcję. Działa dobrze jako bardzo przyjazny dla budżetu napój. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, sok z cytryny, zwrotów cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Włoska lemoniada z wódką, Ginem i likierem pomarańczowym, Koktajl z lemoniadą i tequilą na Narodowy Dzień lemoniady, oraz Lemoniada, Różowa Lemoniada, Limonka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dzbanku wymieszaj sok z cytryny, syrop cukrowy z bazylią i wodę. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Wlać szklanki wypełnione lodem i udekorować cytrynowym twist.
W rondlu połączyć bazylii, cukru i wody i gotować na wolnym ogniu, aż cukier się rozpuści, 5 protokół. Schłodzić, odcedzić syrop cukrowy i przechowywać w lodówce.