Włoska Kiełbasa Lasagne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj włoskiej kiełbasy Lasagnan. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 689 kalorii. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, liście oregano, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Włoska Kiełbasa Lasagne, Włoska Kiełbasa Lasagne, oraz Włoska kiełbasa lasagne (Zapalniczka ).
Instrukcje
W 10-calowej patelni, gotować kiełbasę, cebula i czosnek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż kiełbasa nie jest już różowy; odcedzić.
Wymieszać 2 łyżki natki pietruszki, bazylii, cukru, pomidorów i sosu pomidorowego.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu odkryte około 45 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Piekarnik rozgrzać do 177°. gotować i odsączyć makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
W średniej misce wymieszaj ser ricotta, 1/4 szklanki parmezanu, pozostałą 1 łyżkę natki pietruszki i oregano.
Rozprowadzić 1 szklankę mieszanki sosu w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9 cali (3-quart). Top z 4 makaronem.
Rozprowadzić 1 szklankę mieszanki serowej na makaronie; rozprowadzić 1 szklanką mieszanki sosu.
Posypać 2/3 szklanki sera mozzarella. Powtórz z 4 makaronem, pozostałą mieszaniną sera, 1 szklanką mieszanki sosu i 2/3 szklanki sera mozzarella. Top z pozostałym makaronem i mieszanką sosu.
Posypać pozostałym serem mozzarella i 1/4 szklanki parmezanu.
Przykryć; piec 30 minut. Odkryć; piec około 15 minut dłużej lub aż gorące i bąbelkowe.
Odstawić na 15 minut przed cięciem.