Włoska Kiełbasa Jambalaya
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu kreolskich przepisów, więc spróbuj włoskiej kiełbasy Jambalayan. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.29 za porcję. To danie główne ma 621 kalorii, 25g białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka oregano, seler, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Jambalaya Włoska, Kiełbasa Jambalaya, oraz Kiełbasa Jambalaya dla podobnych receptur.
Instrukcje
W patelni nonstick na średnim ogniu, gotować kiełbasę sam, aż gotowe. Odstawić. W tej samej patelni, podsmażyć cebulę i seler do miękkości.
Dodaj gotowaną kiełbasę, pomidory, okra, rosół z kurczaka, ryż, ostry sos, oregano i tymianek. Wymieszać, aby połączyć. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut lub aż ryż będzie miękki.