Włoska kiełbasa i pieczeń warzywna
Włoska kiełbasa i pieczeń warzywna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 669 kalorii, 23G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz paprykę, kiełbasę wieprzową, liście oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoska Kiełbasa I Pieczeń Ziemniaczana, Włoska zupa z kiełbasą i warzywami, oraz Włoska zupa z kiełbasą i warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Spray patelni z warzyw gotowania sprayu.
Wymieszaj kiełbasę, pieprz, koper włoski, pomidory, oregano i 1/2 szklanki bulionu na patelni.
Pieczeń 30 minut lub do czasu zakończenia, mieszając raz.
Wymieszać z pozostałym bulionem.
Podawać z sokami z patelni na polencie.
W razie potrzeby udekoruj świeżo startym parmezanem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Nozzole Chianti Classico Riserva La Forra to wino o imponującej koncentracji i głębi, o intensywnym, aromatycznym zapachu czarnych owoców, skóry i drzewnych nut. Na podniebieniu bogate, dojrzałe owoce są osadzone w jędrnej taninowej strukturze, która jest zrównoważona, łagodna i zintegrowana. Pełne, złożone wykończenie potwierdza podniebienie, sugerując dłuższą żywotność.