Włoska Kiełbasa Calzone

Włoska Kiełbasa Calzone
Włoska kiełbasa Calzone może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis zawiera 8 porcji z 383 kalorie, 21g białka, oraz 21g tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 20% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak, grzyby, skórkę do pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 54%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy obejmują Sausage Calzone, Sausage Calzone, oraz Kiełbasa Brokuły Calzone.

Instrukcje

1
Rozwiń ciasto do pizzy na nieosmarowaną blachę do pieczenia; poklep w 14-in. x 11 po. prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Do PizzyCiasto Do Pizzy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Sos do pizzy rozprowadzić na jednej długiej stronie ciasta do 1/2 cala. krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do PizzySos Do Pizzy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CiastoCiasto
3
Szpinak, kiełbasę, pieczarki i ser ułożyć na sosie. Fold ciasto na wypełnienie; szczypta szwy do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
KiełbasaKiełbasa
SzpinakSzpinak
SerSer
CiastoCiasto
SOSSOS
4
Piec w temperaturze 400° przez 30-35 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Odstawić na 10-15 minut przed krojeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn