Włoska Kanapka Warzywna Focaccia

Włoska Kanapka Warzywna Focaccia
Włoska kanapka warzywna focaccia może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 63 centów za porcję. Mieszanka okrągłego chleba focaccia, delikatesowa marynowana sałatka warzywna, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kanapka z indykiem i warzywami Focaccia, Kanapka Focaccia, oraz Focaccia Party Sandwich dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dolną połowę focaccii posypać 1 szklanką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
FocacciaFocaccia
SerSer
2
Rozłóż warzywa na serze.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Posypać pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
4
Wierzch chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
5
Pokroić w kliny.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn