Włoska Cukinia Z Grilla

Grillowana włoska cukinia może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz parmezan, przyprawy, sos sałatkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Spróbuj Włoska Grillowana cukinia i czerwona cebula, Włoski marynowany Grillowany kurczak z cukinią, oraz Grillowana cukinia z włoskimi pomidorami i parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić cukinię w średniej misce z włoskim sosem sałatkowym. Przykryć i marynować w lodówce około 6 godzin.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
Grill cukinia plastry około 2 minut na stronie, aż rumiane i miękkie.
Ułóż grillowane plastry cukinii na średnim półmisku.
Posypać serem Cheddar, serem Pepper Jack i przyprawą w stylu włoskim. Kuchenka mikrofalowa na wysokie 90 sekund, lub do topienia serów.
Posypać parmezanem i podawać na gorąco.