Wędzony Łosoś Żebraki Torebki

Need a pescatariańskie danie główne? Wędzony łosoś Żebraki torebki może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 584 kalorie. Ten przepis służy 4. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli, twarogu, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Torebki Żebraków, Czekoladowe i malinowe Torebki Beggars / GIVEAWAY, oraz Woreczki Z Kurczakiem Biriyani Beggars.
Instrukcje
Por podzielić na pół wzdłuż. Spłucz pod zimną wodą, aby usunąć wszelkie zabrudzenia, Usuń biały dolny koniec i obierz warstwy. Napełnij dużą miskę lodowatą wodą.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj pory do wrzącej wody i gotuj przez około 20 sekund, Usuń i zanurz w lodowatej wodzie do ostygnięcia.
Pory wyjąć na tacę wyłożoną papierowym ręcznikiem do wyschnięcia. Po wyschnięciu każdą warstwę pora kroimy wzdłuż w paski o grubości około 1/8 cala i zachowujemy.
W średniej misce wymieszać mąkę, sól i pieprz. W innej małej misce ubij razem jajka i mleko, aż dobrze połączone.
Dodaj mieszaninę mleka do suchej mieszanki, ubijając, aby zapobiec grudkom, uważając, aby nie przepracować. W małej patelni saute roztopić masło, aż lekko rumiane i wymieszać z ciasta wraz z posiekanym szczypiorkiem.
Niech ciasto odpocząć podczas dokonywania napełniania.
W średniej misce wymieszać wszystkie składniki do nadzienia, składany łosoś w ostatnim i wymieszać, aż tylko połączone.
Rozpuścić niewielką ilość masła w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 2 uncje, o 1/4 Puchar, z krepy ciasto na gorącej patelni.
Zdjąć z ognia i lekko przechylić, aby równomiernie pokryć całą patelnię cieście. Powrót do ognia i gotować, aż lekko rumiane na dolnej stronie, o 50 do 60 sekund. Opuszkami palców lub gumową szpatułką ostrożnie obróć naleśniki i gotuj z drugiej strony przez 10 do 15 sekund. Ugotowaną krepę odstawić na blachę do ostygnięcia i powtórzyć ten proces z pozostałym cieście. Powinien zrobić 8 naleśników.
Gdy naleśniki będą chłodne, połóż je na płaskiej powierzchni i łyżką umieść część mieszanki wędzonego łososia na środku, dzieląc się równomiernie między naleśniki. Wyciągnij krepę razem, tworząc małą torebkę i zawiąż wierzch krepy jednym z blanszowanych pasków pora.
Podawać 1 lub 2 na osobę.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.