Wędzony Łosoś O Zapachu Rozmarynu

Wędzony łosoś o zapachu rozmarynu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 519 kalorii, 47g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 5,74 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zrębki z drewna olchowego, oliwę z oliwek, filet z łososia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Spróbuj Czosnek Rozmaryn Pachnące Migdały, Soczewica i kiełbasa o zapachu rozmarynu, oraz Świeży Pasztet Z Tuńczyka Pachnący Rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrębki moczyć w wodzie, aby pokryć co najmniej 30 minut.
Umieść filet z łososia w płytkim naczyniu lub dużej wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym. Wymieszać sok z limonki i kolejne 3 składniki; zalać rybę i zamknąć plastikową torebkę. Chill 3 godziny, obracając od czasu do czasu.
Usuń ryby, rezerwując marynatę.
Rybę posypać solą i pieprzem; odstawić.
Przygotuj ogień węgla drzewnego w palaczu; niech spalić 15 do 20 minut.
Odcedzić wióry i umieścić na węglu.
Umieść patelnię na wodę w palaczu; dodaj zarezerwowaną marynatę.
Dodaj gorącą wodę, aby wypełnić linię. Wieszak z natryskiem do gotowania; miejsce w palaczu.
Ułóż ryby, skórkę od strony dołu, na stojaku; przykryj pokrywką palacza. Gotować 50 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane z widelcem.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.