Wędzony łosoś coeurs à la Crème

Wędzony łosoś coeurs à la Crème

Instrukcje

1
Masę serową przełożyć do miski, następnie wymieszać z łososiem i szczypiorkiem, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wyłożyć każdą formę pojedynczą warstwą spłukanej i ściśniętej gazy, pozostawiając 1-calowy zwis. Zapakuj mieszaninę łososia do foremek. (Będzie kopiec lekko.) Złożyć zwisającą gazę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Formy przenieść na talerz i schłodzić, pokryte, co najmniej 3 i do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
4
Transfer molds to a plate and chill, covered, at least 3 and up to 24 hours.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn