Wędzony pstrąg z ziemniakami i kukurydzą
Wędzony pstrąg z ziemniakami i kukurydzą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,31 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 34g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz filety z pstrąga, sól i pieprz, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wędzony Pstrąg Hash, Cytrynowy Wędzony Pstrąg, oraz Wędzony Pstrąg Z Zielenią Musztardową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej żeliwnej patelni.
Dodać ziemniaki i gotować na umiarkowanym ogniu, podrzucając, do miękkości i złoty kolor, 5 do 6 protokół.
Dodaj szalotki i cebulę i gotować, aż zmiękną.
Dodać kukurydzę i pstrąga i gotować, mieszając, aż do ogrzania. Doprawić solą i pieprzem.
Na płytkiej patelni z gotującą się wodą, kłusować jajka, aż białka są ustawione, a żółtka są nadal płynne, około 3 minut.
Jajka wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na papierowych ręcznikach. Wymieszać na talerzach, ułożyć jajka i podawać od razu.