Wędzony pstrąg z ziemniakami i kukurydzą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,31 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 34g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz filety z pstrąga, sól i pieprz, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wędzony Pstrąg Hash, Cytrynowy Wędzony Pstrąg, oraz Wędzony Pstrąg Z Zielenią Musztardową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na dużej żeliwnej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać ziemniaki i gotować na umiarkowanym ogniu, podrzucając, do miękkości i złoty kolor, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
3
Dodaj szalotki i cebulę i gotować, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodać kukurydzę i pstrąga i gotować, mieszając, aż do ogrzania. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Pstrąg
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
5
Na płytkiej patelni z gotującą się wodą, kłusować jajka, aż białka są ustawione, a żółtka są nadal płynne, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Jajka wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na papierowych ręcznikach. Wymieszać na talerzach, ułożyć jajka i podawać od razu.