Wędzony pstrąg, wódka Creme Fraiche i chrupiące ziemniaki
Wędzony pstrąg, wódka Creme Fraiche i chrupiące ziemniaki mogą być właśnie przystawką, której szukasz. Ten przepis jest przeznaczony dla 20 osób i kosztuje 1,62 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 4 g białka i 48 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Ten przepis z Foodnetwork wymaga kolorowych ziemniaków z kremem dla niemowląt, oleju rzepakowego, creme fraiche i szczypiorku. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę pescatariańską. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 24%. Wynik ten jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Wędzony pstrąg, Crème Fraîche i marynowana cebula, Latkes ziemniaczane z wędzonym pstrągiem i Creme Fraiche oraz Placki ziemniaczane z wędzonym pstrągiem, chrzanowym Crème Fraîche i Golden Beet Relish.
Instrukcje
1
Ugotuj ziemniaki: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Ziemniaki włóż do brytfanny i skrop oliwą z oliwek. Dopraw solą i mieszaj, aby równomiernie pokryć ziemniaki. Piec przez 30 do 35 minut, aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do lekkiego przestygnięcia. Gdy ziemniaki są jeszcze ciepłe, delikatnie dociśnij każdy z nich tyłem patelni lub bokiem noża, aby spłaszczył się do około 3/4 cala, ale pozostał nienaruszony (nie ma nic złego w tym, że brzegi trochę popękają, ponieważ będą uzyskać dodatkową chrupkość po smażeniu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, Obrane
4
Podgrzej około 4 cali oleju rzepakowego w ciężkim garnku na średnim ogniu. Gdy olej osiągnie 350 stopni F, smaż pokruszone ziemniaki partiami przez 5 do 6 minut, aż staną się złote i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Odsączyć na ręcznikach papierowych i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1
Połącz creme fraiche i wódkę w misce i energicznie wymieszaj, aby ubić i połączyć. Dopraw lekko solą. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Przygotuj polewy: Ostrożnie pokrój filety z pstrąga na małe kawałki wielkości kęsa. Smażyć szalotkę: Podzielić plastry szalotki na krążki. Lekko obtocz krążki w mące. Na patelni podgrzej 1/2 cala oliwy z oliwek do temperatury 350 stopni F. Smaż szalotki przez 2 do 3 minut, aż uzyskają złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Odsącz na ręcznikach papierowych i natychmiast dopraw solą koszerną. Aby zmontować, nałóż małą porcję wódki creme fraiche na każdy kawałek ziemniaka i połóż na nim kawałek pstrąga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Pstrąg
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Udekoruj kiełkami rzodkiewki, szczypiorkiem i smażoną szalotką. Dopraw fleur de sel i skrop odrobiną oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Moet & Chandon White Star (). Oceniającym podoba się, z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.
Moet & Chandon Biała Gwiazda ()
White Star to delikatniejszy szampan. Jest dobrze zbalansowane i harmonijne, z subtelnymi aromatami ciepłych tostów i piernika. Finisz utrzymuje się z nutą miodu.