Wędzony pstrąg, wódka Creme Fraiche i chrupiące ziemniaki

Wędzony pstrąg, wódka Creme Fraiche i chrupiące ziemniaki
Wędzony pstrąg, wódka Creme Fraiche i chrupiące ziemniaki mogą być właśnie przystawką, której szukasz. Ten przepis jest przeznaczony dla 20 osób i kosztuje 1,62 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 4 g białka i 48 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Ten przepis z Foodnetwork wymaga kolorowych ziemniaków z kremem dla niemowląt, oleju rzepakowego, creme fraiche i szczypiorku. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę pescatariańską. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 24%. Wynik ten jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Wędzony pstrąg, Crème Fraîche i marynowana cebula, Latkes ziemniaczane z wędzonym pstrągiem i Creme Fraiche oraz Placki ziemniaczane z wędzonym pstrągiem, chrzanowym Crème Fraîche i Golden Beet Relish.

Instrukcje

1
Ugotuj ziemniaki: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Ziemniaki włóż do brytfanny i skrop oliwą z oliwek. Dopraw solą i mieszaj, aby równomiernie pokryć ziemniaki. Piec przez 30 do 35 minut, aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do lekkiego przestygnięcia. Gdy ziemniaki są jeszcze ciepłe, delikatnie dociśnij każdy z nich tyłem patelni lub bokiem noża, aby spłaszczył się do około 3/4 cala, ale pozostał nienaruszony (nie ma nic złego w tym, że brzegi trochę popękają, ponieważ będą uzyskać dodatkową chrupkość po smażeniu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Podgrzej około 4 cali oleju rzepakowego w ciężkim garnku na średnim ogniu. Gdy olej osiągnie 350 stopni F, smaż pokruszone ziemniaki partiami przez 5 do 6 minut, aż staną się złote i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Odsączyć na ręcznikach papierowych i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1
Połącz creme fraiche i wódkę w misce i energicznie wymieszaj, aby ubić i połączyć. Dopraw lekko solą. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Paluszki Mięsne O Smaku PepperoniPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Przygotuj polewy: Ostrożnie pokrój filety z pstrąga na małe kawałki wielkości kęsa. Smażyć szalotkę: Podzielić plastry szalotki na krążki. Lekko obtocz krążki w mące. Na patelni podgrzej 1/2 cala oliwy z oliwek do temperatury 350 stopni F. Smaż szalotki przez 2 do 3 minut, aż uzyskają złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Odsącz na ręcznikach papierowych i natychmiast dopraw solą koszerną. Aby zmontować, nałóż małą porcję wódki creme fraiche na każdy kawałek ziemniaka i połóż na nim kawałek pstrąga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
PstrągPstrąg
Paluszki Mięsne O Smaku PepperoniPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Udekoruj kiełkami rzodkiewki, szczypiorkiem i smażoną szalotką. Dopraw fleur de sel i skrop odrobiną oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Kiełki RzodkiewkiKiełki Rzodkiewki
Fleur De SelFleur De Sel
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
5
Zdjęcia: Yunhee Kim

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Moet & Chandon White Star (). Oceniającym podoba się, z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.
Moet & Chandon Biała Gwiazda ()
Moet & Chandon Biała Gwiazda ()
White Star to delikatniejszy szampan. Jest dobrze zbalansowane i harmonijne, z subtelnymi aromatami ciepłych tostów i piernika. Finisz utrzymuje się z nutą miodu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn