Wędzony pstrąg i kliny ziemniaczane

Wędzony pstrąg i kliny ziemniaczane
Wędzony pstrąg i kliny ziemniaczane może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 16G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 27 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz filet z pstrąga, kapary, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest świetny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Wędzony pstrąg i Nowa Sałatka ziemniaczana, Wędzone Pstrągowe Skórki Ziemniaczane, oraz Pstrąg Wędzony Placki Ziemniaczane.

Instrukcje

1
Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie przez 15 minut do miękkości. W międzyczasie Wrzuć szpinak do dużego durszlaka w zlewie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2
Odcedzić ziemniaki na szpinaku tak gotującej wody więdnie go, a następnie łyżką ziemniaki z powrotem do patelni. Rozgnieść, wymieszać ze skórką z cytryny, sokiem i odrobiną przypraw, następnie złożyć płatki pstrąga, wyciśnięty szpinak, kapary i koperek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Goya SazonGoya Sazon
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
PstrągPstrąg
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wskazówka połowa bułki tartej na dużym talerzu, a następnie wskazówka mieszanki ziemniaków na innym talerzu i kształt w duży dysk. Odwróć ciasto ziemniaczane na okruchy, naciskając pozostałe okruchy na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
4
Rozgrzej grill i wlej olej na dużą patelnię. Ostrożnie wsuń ciasto ziemniaczane na patelnię, a następnie gotuj przez 5 minut, aż dno będzie złote. Teraz grilluj przez 4-5 minut, aż okruchy na górze będą złote, a ciasto będzie gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Podawać na gorąco z klinami cytrynowymi, sosem tatarskim i zieloną sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn