Wędzony mostek wołowy Tony ' s
Przepis Tony ' s wędzony mostek wołowy jest gotowy w około 19 godzin i 20 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Na 3,35 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Jeśli masz cebulę w proszku, pieprz, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wędzony Mostek Wołowy, Wędzony Mostek Wołowy, oraz Wędzony Mostek Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W misce połączyć wszystkie suche składniki i dobrze wymieszać.
Przyciąć mostek, pozostawiając około 1/4 cala tłuszczu. Przyprawić mostek z około 1/4 szklanki rub (patrz Notatka kucharza).
Niech mostek marynować na noc w lodówce.
Rozgrzej grill do 250 stopni F za pomocą węgla drzewnego i hickory.
Używając pośredniego ciepła, gotuj mostek przez 3 1/2 godziny i odwróć. Gotować kolejne 3 1/2 godziny, gotowanie w sumie 7 godzin. (Około 1,5 godziny na Funt.) Mostek powinien gotować do temperatury wewnętrznej 185 stopni F.
Odpocznij przez 10 minut na desce do krojenia przed krojeniem. Pokroić mostek na ziarno.
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Mostek wołowy świetnie komponuje się z Shirazem, Tempranillo i Zinfandelem. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Winnica Januik Ciel du Cheval Winnica Syrah z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
![Januik Winery Ciel du Cheval Vineyard Syrah]()
Januik Winery Ciel du Cheval Vineyard Syrah
Ten Syrah ma ciemny rubinowy czerwony kolor i ma czarną wiśnię, lukrecję, pieprz i nuty dziczyzny na perfumowanym nosie. Są ślady fiołków i czarnej herbaty, które równoważą owocowe smaki. Jego giętkie wejście na palateis, po którym następuje ładnie wyrafinowana struktura i długie, pozornie nieskończone wykończenie.