Wędzony Cheddar i Quesadilla jabłkowa

Wędzony Cheddar i jabłko Quesadilla może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 8,67 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 148g białka, 146 g tłuszczu, oraz w sumie 5289 kalorii. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz dziecko szpinak, śmietana, jabłka granny smith, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Spróbuj Bekon-jabłko i Cheddar Quesadilla, Boczek wędzony z jabłkiem i bułeczki z cheddarem, oraz Kurczak faszerowany wędzonym cheddarem z zielonym jabłkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Posypać 1 tortillę serem, małą garścią szpinaku, boczkiem i pokrojonymi w plasterki jabłkami. Naciśnij kolejną tortillę na górze, aby zrobić quesadillę.
Rozgrzej patelnię nonstick na średnim ogniu i spryskaj sprayem nonstick. Gotować quesadilla z każdej strony przez 2 do 3 minut, aż złoty. Powtórz z pozostałymi tortillami i nadzieniami. Pokroić w plastry i podawać z kwaśną śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.