Wędzone słodkie żeberka z sosem i fasolą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 3078 kalorii, 79g białka, oraz 159 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.14 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz melasę, pieprz cayenne, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Słodkie I Dymne Żeberka W Piekarniku, Słodka i dymna fasola kowbojska, oraz Smoky Sweet Baked Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mokry SOS: w dużym rondlu średniej wielkości rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać pozostałe składniki sosu i wymieszać. Zmniejszyć ogień, aby gotować na wolnym ogniu i kontynuować gotowanie, odkryte, przez 2 godziny lub do zmniejszenia o połowę lub do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
4
Pozostaw do ostygnięcia, a następnie za pomocą emulgatora (lub użyj blendera), zmiksuj do gładkiej konsystencji. To sprawia, że o 2 1/2 szklanki mokrego sosu.Moczyć chipsy Hickory w wodzie przez co najmniej 30 minut. Tymczasem przygotowujemy żeberka i grillujemy.Dry RUB & RIB PREP: oczyścić żebra przez spłukanie w wodzie. Ostrym nożem wbij kilka razy w błonę / tkankę, która znajduje się po mniej mięsistej stronie żeber (pomoże to mięsu wchłonąć dym). Zrób 1 " plasterek na górze żeber między każdą kością (dla łatwiejszego cięcia po ich zakończeniu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby Umożliwić
(mequite, Hikora Lub Olcha)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 żółty Owocowy Roll-up
5
Wymieszać suche składniki i wcierać po obu stronach żeberek. Przykryć i przechowywać w lodówce podczas przygotowywania grilla (można również zrobić noc wcześniej).Przygotowanie do grillowania: Start węgli w rozruszniku kominowym. po przygotowaniu rozprowadź węgle na Dolnym stojaku z 2 stron grilla (pozostawiając miejsce na środku) i umieść jednorazową miskę ociekającą na środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Umieść 3/4 zrębków na węglu, a następnie umieść stojak do gotowania na miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
7
Umieść żebra (mięso do góry) na środku grilla na patelni ociekowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Umieść arkusz folii Ciasno na szczytach żeber.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
9
Umieść pokrywę nad grillem i otwórz odpowietrznik bezpośrednio nad położeniem żeber. Gotować przez 1 godzinę.Obrócić żeberka i gotować dodatkową godzinę dodając pozostałe zrębki (i więcej węgli, jeśli to konieczne).Przygotuj arkusz folii o dużej wytrzymałości (wystarczająco duży, aby osłonić żebra).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
10
Wyjąć żeberka z grilla i na folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
1
Fasolę umieścić na jednorazowej patelni foliowej. Wymieszać 1 szklankę mokrego sosu. Przykryj folią HD i za pomocą cienkiego szaszłyka, wyłup otwory w górnej części.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Umieść fasolę na jednorazowej patelni, która jest pod żeberkami, aby podgrzać i palić fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Umieść żeberka na grillu. Przykryć odpowietrznikiem nad żebrami i gotować 30-45 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Wyjąć żeberka z opakowania i pokroić podwójne żeberka do serwowania. Weź chrupiące brązowe / przypalone krawędzie i posiekaj grubo.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)
5
Dodać je do fasoli i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
6
Żeberka podawać z fasolą i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym