Wędzone, słodkie żeberka z sosem i fasolą

Wędzone, słodkie żeberka z sosem i fasolą
Wędzone słodkie żeberka z sosem i fasolą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 3078 kalorii, 79g białka, oraz 159 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.14 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz melasę, pieprz cayenne, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Słodkie I Dymne Żeberka W Piekarniku, Słodka i dymna fasola kowbojska, oraz Smoky Sweet Baked Beans dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mokry SOS: w dużym rondlu średniej wielkości rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać cebulę i czosnek i dusić około 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać pozostałe składniki sosu i wymieszać. Zmniejszyć ogień, aby gotować na wolnym ogniu i kontynuować gotowanie, odkryte, przez 2 godziny lub do zmniejszenia o połowę lub do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
4
Pozostaw do ostygnięcia, a następnie za pomocą emulgatora (lub użyj blendera), zmiksuj do gładkiej konsystencji. To sprawia, że o 2 1/2 szklanki mokrego sosu.Moczyć chipsy Hickory w wodzie przez co najmniej 30 minut. Tymczasem przygotowujemy żeberka i grillujemy.Dry RUB & RIB PREP: oczyścić żebra przez spłukanie w wodzie. Ostrym nożem wbij kilka razy w błonę / tkankę, która znajduje się po mniej mięsistej stronie żeber (pomoże to mięsu wchłonąć dym). Zrób 1 " plasterek na górze żeber między każdą kością (dla łatwiejszego cięcia po ich zakończeniu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Wymieszać suche składniki i wcierać po obu stronach żeberek. Przykryć i przechowywać w lodówce podczas przygotowywania grilla (można również zrobić noc wcześniej).Przygotowanie do grillowania: Start węgli w rozruszniku kominowym. po przygotowaniu rozprowadź węgle na Dolnym stojaku z 2 stron grilla (pozostawiając miejsce na środku) i umieść jednorazową miskę ociekającą na środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Umieść 3/4 zrębków na węglu, a następnie umieść stojak do gotowania na miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
7
Umieść żebra (mięso do góry) na środku grilla na patelni ociekowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Umieść arkusz folii Ciasno na szczytach żeber.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
9
Umieść pokrywę nad grillem i otwórz odpowietrznik bezpośrednio nad położeniem żeber. Gotować przez 1 godzinę.Obrócić żeberka i gotować dodatkową godzinę dodając pozostałe zrębki (i więcej węgli, jeśli to konieczne).Przygotuj arkusz folii o dużej wytrzymałości (wystarczająco duży, aby osłonić żebra).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
10
Wyjąć żeberka z grilla i na folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
1
Fasolę umieścić na jednorazowej patelni foliowej. Wymieszać 1 szklankę mokrego sosu. Przykryj folią HD i za pomocą cienkiego szaszłyka, wyłup otwory w górnej części.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Umieść fasolę na jednorazowej patelni, która jest pod żeberkami, aby podgrzać i palić fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Umieść żeberka na grillu. Przykryć odpowietrznikiem nad żebrami i gotować 30-45 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Wyjąć żeberka z opakowania i pokroić podwójne żeberka do serwowania. Weź chrupiące brązowe / przypalone krawędzie i posiekaj grubo.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
5
Dodać je do fasoli i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
6
Żeberka podawać z fasolą i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 łyżeczki gorącej soli2 łyżeczki gorącej soli2kilogramyfasola po pieczeniu (zalecane Rock & Roll BBQ Pit styl fasoli do garnka Crock)fasola po pieczeniu (zalecane Rock & Roll BBQ Pit styl fasoli do garnka Crock)1Spód: okruszki z herbatników grahamz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)1dashz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)3Spód: okruszki z herbatników grahampółsłodka lub niesłodzona czekolada, posiekanapółsłodka lub niesłodzona czekolada, posiekana1dash1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno3151 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowaniafasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowania591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposypki w różnych kolorach lub kolorowy cukierposypki w różnych kolorach lub kolorowy cukier1ząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony1warzywo (np. szpinak)półksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomusztarda mielonamusztarda mielona1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreohot sauce (zalecane Got 2bleu ' s Hot Sauce)hot sauce (zalecane Got 2bleu ' s Hot Sauce)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki1dashRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone2Spód: okruszki z herbatników grahamjasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier2Spód: okruszki z herbatników graham4 szklanki mąki pszennej4 szklanki mąki pszennej4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemała cebula, posiekana drobno (omała cebula, posiekana drobno (o1warzywo (np. szpinak)ramięramię2Spód: okruszki z herbatników grahamuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1kilogramychipsy hickorychipsy hickory113papryka habanero(polecane: Hoboken Sos Eddiego)(polecane: Hoboken Sos Eddiego)1Spód: okruszki z herbatników graham1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala907papryka habanerożeberka (1 pełne żeberka St Louis style)żeberka (1 pełne żeberka St Louis style)85papryka habaneroDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu2warzywo (np. szpinak)1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn