Wędzona Pupa Wieprzowa

Wędzona Pupa Wieprzowa
Wędzony Tyłek wieprzowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 45 minut. Jeśli masz sól hickory, msg, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki Z Wędzoną Wieprzowiną, Wędzony Tyłek wieprzowy na grillu, oraz The Lady and Son ' s Smoked Boston Butt Roast dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w niereaktywnej misce i ubij razem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1
Umieść wszystkie składniki w pojemniku z pokrywką i dobrze wstrząśnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1
Składniki ubij razem i umieść w butelce do wyciskania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Wieprzowina: odstawić 1 szklankę marynaty i odstawić. (Zarezerwowana marynata będzie używana do podstawy wieprzowiny podczas procesu gotowania.) Wstrzyknąć trochę marynaty w tyłek wieprzowy w wielu miejscach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Umieścić wieprzowinę w plastikowej torebce i przykryć pozostałą marynatą. Marynować w lodówce przez 6 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
4
Wyjąć wieprzowinę z marynaty i osuszyć papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
5
Przykryj wieprzowinę lekką warstwą mieszaniny "kleju", aby pomóc rub stick.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
6
Posypać obficie rub, upewniając się, aby pracować go do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
7
Przygotować palacza do 225 do 250 stopni F i dodać jabłko i hickory wióry do zapalonego węgla drzewnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
8
Umieścić wieprzowinę na palaczu. Uważaj, aby nie zapalić. Po 2 godzinach podgrzej wieprzowinę z zastrzeżoną marynatą i zwróć ją palaczowi na 1 godzinę. Ponownie Baste i powrót do palacza na 1 więcej godzin. Powtórz jeszcze 1 raz, z fastrygowania i palenia przez 1 więcej godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
9
Usuń wieprzowinę z palacza, owiń w folię aluminiową i wróć do palacza, aż wieprzowina osiągnie wewnętrzną temperaturę 200 stopni F. (Alternatywnie możesz zakończyć gotowanie wieprzowiny w niskim piekarniku nagrzanym do 250 stopni F). Gdy wieprzowina osiągnie 200 stopni F, wyjmij ją z ognia i odstaw na około 15 do 20 minut przed krojeniem lub ciągnięciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham

Składniki

791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwez zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)0warzywo (np. szpinak)1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1porcja startego parmezanuOliwki koktajlowe nadziewane pimientoOliwki koktajlowe nadziewane pimiento1kostka bulionowa z kurczaka (rozpuszczona w 2 łyżkach wody)kostka bulionowa z kurczaka (rozpuszczona w 2 łyżkach wody)1porcja startego parmezanu1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczerwona cebula, drobno posiekana, do podaniaczerwona cebula, drobno posiekana, do podania1porcja startego parmezanupółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokminek mielonykminek mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoszałwia mielonaszałwia mielona1porcja startego parmezanu1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1porcja startego parmezanuramięramię301 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1-2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczeniakoncentrat ananasowykoncentrat ananasowy1Tyłek wieprzowy (ok. 5 funtów)Tyłek wieprzowy (ok. 5 funtów)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesól (niezmodyfikowana)sól (niezmodyfikowana)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesól (niezmodyfikowana)sól (niezmodyfikowana)1porcja startego parmezanusól hickorysól hickory1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwez migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi301 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka majonezu, takiego jak Hellmann's1 szklanka majonezu, takiego jak Hellmann's8krewetki i żyłkiZrębki jabłkowe i hickory, moczone w wodzie przez co najmniej 30 minut, do paleniaZrębki jabłkowe i hickory, moczone w wodzie przez co najmniej 30 minut, do palenia301 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweSos WorcestershireSos Worcestershire2Spód: okruszki z herbatników grahamgorczyca żółtagorczyca żółta8krewetki i żyłkiWęgiel drzewny, dla palaczyWęgiel drzewny, dla palaczy1porcja startego parmezanumsg, opcjonalniemsg, opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn