Wędzona cebula to bezglutenowe przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 487 kalorii, 3G białka, oraz 45g tłuszczu. Za 69 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką pieprz, zrębki hikory, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Z łyżką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Tarta z wędzonym łososiem i cebulą, Zupa z wędzonej cebuli i czosnku, oraz Frittata z wędzonego łososia i cebuli.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Namocz chipsy hikory w wodzie przez 30 minut, a następnie odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Frytki
Woda
3
Umieść namoczone frytki w wędzarni kuchennej lub wędzarni na zewnątrz na średnim ogniu. Cebulę obrać, pokroić na ćwiartki i umieścić na perforowanej patelni. Przykryj folią aluminiową, zrób w niej kilka otworów, włóż do wędzarni i PAL przez 1 godzinę. Twoja cebula powinna być miękka i mieć ładny brązowy kolor. Degustacja cebuli pod kątem smaku dymu to najlepszy sposób na sprawdzenie wysmażenia, nie wszyscy palacze są tacy sami. Gdy cebula zostanie wędzona, przenieś do robota kuchennego i przecier na gładką masę. Super.