Wątróbka Indonezyjska (Wołowina, Kurczak Lub Wieprzowina )
Indonezyjska wątroba (wołowina, kurczak lub wieprzowina) może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 1 i kosztuje $6.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 960 kalorii, 104g białka, oraz 31 g tłuszczu. Jest dostarczany przez Recipezaar. Mieszanka galangal, szalotki, olej z orzeszków ziemnych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 87%. Podobne przepisy to Crock Pot indonezyjska wołowina lub wieprzowina, Wątróbka wołowa z figą, boczkiem i karmelizowaną cebulą kompot [lub Najlepsza wątróbka wołowa ], oraz Pulpety z wątróbki drobiowej i wieprzowej.