Wątróbka Cielęca z tymiankiem cytrynowym
Wątróbka Cielęca z tymiankiem cytrynowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, wątróbkę cielęcą, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Szałwia i tymianek wątróbka Cielęca z grzybami i pancettą, wątroba cielęca smażona, oraz Wątróbka Cielęca z cebulą, boczkiem i ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wypłukać wątrobę i osuszyć.
Rozgrzać olej w dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Umieść świeży tymianek w warstwie na dnie patelni, a następnie połóż wątrobę na wierzchu. Gotować na średnim ogniu przez około 4 do 5 minut z każdej strony. Wątroba cielęca może być spożywana lekko różowo, ale należy uważać, aby jej nie rozgotować. Po ugotowaniu doprawić solą i pieprzem.