Wątroba Kreolska
Wątroba kreolska jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 357 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako bardzo niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka kaszy, oleju roślinnego, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Higado con salsa Criolla (wątróbka z sosem kreolskim), Pasztet z wątroby-Jedwabny i kremowy mus z wątróbki drobiowej, oraz Wątróbka wołowa z figą, boczkiem i karmelizowaną cebulą kompot [lub Najlepsza wątróbka wołowa ].
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w płytkim naczyniu, i pogłębiania wątroby w mieszaninie mąki.
Gotować wątróbkę w oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż rumiane, obracając raz.
Usunąć wątrobę, zastrzegając kapie w patelni.
Dodaj cebulę, papryka, i czosnek do zastrzeżonych kapieli, i smażyć do miękkości.
Dodaj wątróbkę, pomidor, liść laurowy i sól; przykryć, zmniejszyć ogień i dusić 10 minut.
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.