Wódka Pizza

Wódka Pizza
Wódka Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 384 kalorie, 5G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, pomidory z puszki, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 131 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pizza Margherita z wódką sos pomidorowy, Penne Alla Vodka (Wódka Krem Makaron), oraz V&B wódka woda.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać czosnek, oregano i płatki pieprzu i gotować, stale mieszając, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
3
Dodaj pomidory. Zwiększyć ciepło do wysokiej, doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do nagiego gotowania na wolnym ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się o 1/4, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4
Dodać śmietanę, zwiększyć ciepło, aby doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu, i nadal gotować, aż zmniejszy się ponownie o 1/4, o 20 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
5
Dodaj wódkę i gotuj przez 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku PepperoniPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
6
Zdjąć z ognia i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
7
Niech sos lekko ostygnie, a następnie przenieść połowę sosu do słoika blendera. Mieszaj, zaczynając od najniższej prędkości i stopniowo zwiększając do wysokiej, aż do całkowitej gładkości, w sumie około 2 minut. Przecedzić przez sitko o drobnej siatce do średniej miski. Powtórzyć z pozostałą połową sosu. Sos można przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia (patrz uwaga powyżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Co najmniej 45 minut przed pieczeniem umieść kamień do pieczenia lub stal na stojaku piekarnika ustawionym w górnej pozycji i rozgrzej piekarnik do temperatury 288°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Obróć pojedynczą kulkę ciasta na lekko mączną powierzchnię. Delikatnie naciśnij ciasto na szorstki 8-calowy okrąg, pozostawiając zewnętrzną 1-cal wyżej niż reszta. Delikatnie rozciągnąć ciasto przez drapowanie na knuckles do 12 do 14-calowy okrąg o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
10
Przełożyć do skórki do pizzy.
11
Rozprowadzić około 3/4 szklanki sosu równomiernie na powierzchni skorupy, pozostawiając 1/2 do 1-cala granicy wzdłuż krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
12
Umieść 8 do 10 kawałków mozzarelli równomiernie na powierzchni pizzy i rozetrzyj 4 do 5 listków bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
13
Skropić około 1 łyżką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i posypać solą. Przesuń pizzę na kamieniu lub stali i piec, aż ser topi się i skorupa podbrzusza jest plamisty brązowy, 6 do 12 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Wyjąć z piekarnika metalową skórką do pizzy, przenieść na deskę do krojenia, pokroić i podawać. Powtórz kroki 3 i 4 z pozostałymi składnikami, aby zrobić 2 dodatkowe pizze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn