Wyśmienita zupa z squasha z najlepszymi grzankami z parmezanem

Wyśmienita zupa z squasha z najlepszymi grzankami z parmezanem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać doskonałą zupę Squash z najlepszych grzanek parmezan spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1200 kalorii, 27g białka, oraz 60 g tłuszczu każdy. Na 78,24 zł / porcja, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liście szałwii, musque de provence, sól morska i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z dyni imbirowej z grzankami z parmezanem, Zupa z dyni z szałwią i grzankami z parmezanem, oraz Zupa pomidorowa z grzankami z parmezanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść bardzo duży rondel na średnim ogniu i wlej kilka szklanek oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać liście szałwii i smażyć przez około 30 sekund lub aż ciemnozielone i chrupiące. Szybko wyjmij je łyżką szczelinową do miski wyłożonej papierowymi ręcznikami - użyjesz ich do posypania na końcu. Na patelni zostanie Ci pięknie aromatyzowany olej, więc połóż go z powrotem na ogniu i wrzuć cebulę, seler, marchewkę, czosnek, liście rozmarynu, chile i dobrą szczyptę soli i pieprzu. Gotować delikatnie przez około 10 minut, aż warzywa będą słodkie i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać dynię i wywar do garnka, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Podczas gotowania zupy, zrobić grzanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
5
Skropić plastry ciabatta odrobiną oliwy z oliwek i nacisnąć trochę startego parmezanu z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
CiabattaCiabatta
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
6
Umieścić na nieprzywierającej patelni bez oleju i smażyć na złoty kolor z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Gdy Kabaczek będzie miękki i ugotowany, zmiażdż zupę mikserem zanurzeniowym lub wlej do standardowego blendera i pulsuj, aż uzyskasz gładki puree* (ale możesz zostawić go nieco grubego, jeśli chcesz). Co najważniejsze, pamiętaj, aby spróbować i doprawić go, aż będzie idealny. Podziel zupę między miseczki, umieszczając 2 grzanki na każdej z nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Posypać kilkoma chrupiącymi liśćmi szałwii i skropić wirem dobrej jakości oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn