Wyspa Mojito kurczak i ryż z salsą Tropicale

Wyspa Mojito kurczak i ryż z salsą Tropicale
Przepis Wyspa Mojito kurczak i ryż z salsą Tropicale jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 731 kalorii, 67g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na $5.29 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, skórkę z limonki, kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Jamaica-Me-Crazy Chicken Tropicale, Kurczak wyspowy z salsą owocową, oraz Przyprawiony Rum-Cukier Kurczak Z Salsą Mango Mojito.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki marynaty w blenderze. Zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do worka z zamkiem błyskawicznym.
1
Dodaj oliwę z oliwek do średniej patelni do sosu z ciasną pokrywką umieszczoną na średnim ogniu i ogrzać przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Dodaj ryż i saute mieszając prawie stale, aż ryż zaczyna się jasne i tylko trochę brązowy na krawędziach.Wrzucić w pozostałych składnikach z wyjątkiem wody i saute przez jedną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
1
Pokrojony w kostkę pomidor, papryka, ostra papryka, cebula, pomarańcza i kolendra w bowl.In osobna miska wymieszać skórkę i limonkę, ocet balsamiczny, cukier, sól, pieprz i cayenne, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Zalać owocami płynami i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
3
Odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 5 minut. Smak i dostosować przyprawy zgodnie z życzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya SazonGoya Sazon
1
Umieść kurczaka na środku talerza, otocz okrąg ryżu, umieść salsę na wierzchu kurczaka.Uwaga: Możesz dostosować przyprawy do swoich upodobań. Ilość ostrej papryki można zwiększyć lub pominąć, jeśli wolisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Goya SazonGoya Sazon
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)1papryka, pokrojona w kostkę, dowolny kolorpapryka, pokrojona w kostkę, dowolny kolor1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocayennecayenne1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocayenne lub 1/2 ostrej papryki, mielonejcayenne lub 1/2 ostrej papryki, mielonej4trochę posiekanej cukiniicayenne, może być używany do dodawania ciepłacayenne, może być używany do dodawania ciepła1kilogramypakiet Kuchenka górnapakiet Kuchenka górna1papryka chili, posiekana i pokrojona w kostkępapryka chili, posiekana i pokrojona w kostkę591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekolendra, posiekanakolendra, posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekolendra, posiekanakolendra, posiekana1warzywo (np. szpinak)lody waniliowe i dodatkowe orzechy pekanlody waniliowe i dodatkowe orzechy pekan2Spód: okruszki z herbatników grahamdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanejdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanej1ząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezielona cebula, posiekanazielona cebula, posiekana3zielona cebula, posiekanazielona cebula, posiekana1pieprz jalapeno, sadzony i mielonypieprz jalapeno, sadzony i mielony1Limonka, sok i skórka zLimonka, sok i skórka z1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży sok z limonkiświeży sok z limonki1porcja startego parmezanuSkórka z limonki (opcjonalnie)Skórka z limonki (opcjonalnie)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemięta, posiekanamięta, posiekana1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę1małepomarańczowy, obrany i pokrojony w kostkępomarańczowy, obrany i pokrojony w kostkę1szczyptarzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 calarzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 cala1Dojrzałe babki, obrane i pokrojone w kostkęDojrzałe babki, obrane i pokrojone w kostkę2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesól selerowa, sól cebulowa, przyprawa do drobiu, czosnek w proszku, papryka i pieprzsól selerowa, sól cebulowa, przyprawa do drobiu, czosnek w proszku, papryka i pieprz1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemiód cytrusowymiód cytrusowy1szczyptaplus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoplus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2-1/4 szklanki śmietanki kremówki, podzielonej2-1/4 szklanki śmietanki kremówki, podzielonej1szczypta2-1/4 szklanki śmietanki kremówki, podzielonej2-1/4 szklanki śmietanki kremówki, podzielonej1pomidory, sadzone i pokrojone w kostkępomidory, sadzone i pokrojone w kostkę4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 szklanki nektaru gruszkowego3 szklanki nektaru gruszkowego

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn