Wysokogórski Angel Food Cake
Wysokogórski Angel Food Cake może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Ten przepis służy 8. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę ciasto, krem z kamienia nazębnego, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Podobne przepisy to Zdrowe ciasto czekoladowe z polewą czekoladową (duża wysokość ), Chleb Kukurydziany Na Dużych Wysokościach, oraz Chleb Bananowy Wysokościowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 330 stopni F (165 stopni C).
W dużej szklanej lub metalowej misce ubij białka z kremem tatarskim i solą, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo posypać cukrem, kontynuując ubijanie do średnich szczytów. Ponieważ jest to przepis na dużą wysokość, biczuj je tylko do momentu, gdy utworzą szczyt, który się przewraca. Wymieszaj ekstrakty wanilii i cytryny. Użyj gumowej szpatułki, aby złożyć mąkę czwartą na raz. Łyżka do czystej i suchej 9-calowej miski rurowej.
Piec przez 25 minut w nagrzanym piekarniku, a następnie zwiększyć temperaturę do 375 stopni F (190 stopni C). Kontynuuj pieczenie przez kolejne 3 minuty lub aż ciasto zacznie się nieco kurczyć. Odwróć patelnię na stojaku z drutu, aby ostygła. Gdy ostygnie, Uruchom cienką szpatułkę lub nóż wokół zewnętrznej krawędzi i mocno dotknij.