Wypiek Tostów Francuskich Z Nadzieniem Truskawkowym

Przepis Zapiekanka tostów francuskich z nadzieniem truskawkowym jest gotowy w około 9 godzin i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 6. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 556 kalorii, 17g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka mleka, cukru, serek ananasowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Spróbuj Wypiek Tostów Francuskich Z Nadzieniem Truskawkowym, Tosty francuskie z twarogiem pieczone z polewą truskawkową, oraz Streusel tosty francuskie w kubku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Na 12 kromkach chleba rozprowadzić około 1 łyżki serka śmietankowego. Top z pozostałych kromek chleba do postaci 12 kanapki.
Umieścić kanapki w naczyniu do pieczenia na pokrycie dna naczynia.
W średniej misce ubić jajka. Ubić w mleku, 1/4 szklanki cukru, sól i cynamon, aż dobrze wymieszane.
Wlać chleb w naczyniu do pieczenia.
Odstawić w temperaturze pokojowej 5 minut. Obróć kromki chleba. Przykryć; przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc.
Posiekać 1 szklankę truskawek. (Przechowywać w lodówce pozostałe jagody.) W niemetalowej misce delikatnie wymieszać posiekane truskawki, 1/2 szklanki cukru i amaretto do wymieszania. Przykryć; przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc.
Gotowy do pieczenia, rozgrzać piekarnik do 204°. odkryć naczynie do pieczenia; skropić kromki chleba z roztopionym masłem.
Piec 25 do 30 minut lub do złotego koloru.
W międzyczasie pokroić pozostałe truskawki i dodać do schłodzonej mieszanki truskawkowej; lekko wymieszać.
Podawać tosty francuskie z polewą truskawkową.