Wymieszać Smażone Warzywa Wok
Mieszać smażone warzywa Wok wymaga około 35 minut od początku do końca. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 97 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka azjatyckiego sosu rybnego, baby corn, liście kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 80%. Podobne przepisy to Smażone warzywa, Smażone warzywa, oraz Smażone Warzywa.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w woku na dużym ogniu. Gdy olej jest gorący, wymieszaj imbir i mielone chiles; gotuj i mieszaj, aż imbir będzie pachnący, o 30 sekund.
Dodaj kukurydzę, czerwoną paprykę i łodygi Choy bok; smażyć, aż czerwona papryka zacznie zmiękać, o 3 protokół.
Wymieszać liście bok choy i kiełki fasoli; gotować, aż liście ciemnieją i zwiędną, 1 do 2 protokół.
Zalać sosem rybnym i sosem ostrygowym, posypać zieloną cebulą i wymieszać.
Podawać posypane posiekaną kolendrą i prażonym sezamem.