Wymieszaj Smażone Warzywa Wok
Mieszać smażone warzywa Wok wymaga około 35 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 97 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,02 USD za porcję. 13 osób było pod wrażeniem tej receptury. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, paprykę Serrano chile, łodygi bok choy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżką wynik 92%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy obejmują Warzywa Smażone W Mieszance, Warzywa smażone w mieszance, oraz Warzywa Smażone W Mieszance.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w woku na dużym ogniu. Gdy olej jest gorący, wymieszaj imbir i mielone chiles; gotuj i mieszaj, aż imbir będzie pachnący, około 30 sekund.
Dodaj kukurydzę dla dzieci, czerwoną paprykę i łodygi bok choy; smażyć, aż czerwona papryka zacznie mięknąć, około 3 minut.
Wymieszaj liście bok choy i kiełki fasoli; gotuj, aż liście się zaciemnią i zwiędną, 1 do 2 minut.
Polać sosem rybnym i ostrygowym, posypać zieloną cebulką i wymieszać.
Podawać posypane posiekaną kolendrą i prażonym sezamem.