Wycięcia Z Ajerkoniaku

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj wycięcia Ajerkoniaku. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 139 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, masło, proszek bezowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ajerkoniak czekoladowy chleb z brązowym masłem ajerkoniak glazura, Budyń rogalikowy z karmelowym syropem z Ajerkoniaku, oraz Czekoladowe babeczki z ajerkoniakiem z lukrem z serem ażurowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, 1 łyżeczkę gałki muszkatołowej, 1/2 łyżeczki cynamonu i sól przesiać do dużej miski. Ubij masło i cukier granulowany w oddzielnej dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż będzie lekki i puszysty, 3 do 5 minut. Ubić całe jajko, żółtko, brandy i wanilię. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej; dodaj mieszaninę mąki w 2 partiach i ubijaj, aż się włączy. Podzielić ciasto na pół, owinąć w folię i przechowywać w lodówce do firmy, 1 godzinę.
Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem. Pył każdy kawałek ciasta z mąką i rozwałkować między kawałkami pergaminu do 1/4 cala grubości. Przechowywać w lodówce 15 minut.
Pokroić w kształty i przenieść do blach do pieczenia. Zbierz resztki i przechowywać w lodówce, aż firma; reroll raz wyciąć więcej ciastek. Schłodzić wycięcia 30 minut.
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika; rozgrzej do 350 stopni F.
Piec ciasteczka, przełączanie patelnie w połowie, aż tylko złoty, 11 do 13 minut.
Ostudzić 5 minut, a następnie przenieść do stojaków do całkowitego ostygnięcia.
Zrób lukier: ubić cukier cukierniczy, proszek bezowy, pozostałe 1/4 łyżeczki każdego cynamonu i gałki muszkatołowej oraz 3 do 4 łyżek wody mikserem na dużej prędkości, aż będzie gładka i gęsta.
Przenieść do zamykanej torby i wycinać mały róg; rur na ciasteczka i udekorować nonpareils.