Wtorek Bezglutenowy: Ciasto Na Słodko

Wtorek Bezglutenowy: Ciasto Na Słodko
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać bezglutenowe wtorek: słodkie ciasto tarta spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 816 kalorii, 9g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.32 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 72 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól, czekolada, mąka ryżowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wtorek Bezglutenowy: Lody Z Ciasta Czekoladowego, Wtorek bezglutenowy: tarta pomidorowa z skórką Parmezanowo-rozmarynową, oraz Wtorek Bezglutenowy: Batoniki Z Sernikiem Ze Słodkich Ziemniaków.

Instrukcje

1
Do ciasta tartego w małej misce, ubij razem białą mąkę ryżową, słodką mąkę ryżową i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Białego RyżuMąka Z Białego Ryżu
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Fit stojak mikser z płaskim uchwytem łopatkowym. W misce miksera stojaka, śmietanę razem masło, cukier i wanilia na średniej prędkości, aż gęsta pasta tworzy i mieszanina lekko rozjaśnia, o 90 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać suche składniki i mieszać przez 30 sekund.
4
Mieszanina będzie sucha i krucha.
5
Zatrzymać mikser i zeskrobać miskę. Włącz mikser z powrotem do średniej prędkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Wymieszać, aż ciasto powstanie, około dwóch minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
7
Lekko spryskaj 10-calową patelnię z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Ciasto przełożyć na przygotowaną patelnię. Używając rąk, naciśnij ciasto równomiernie na dno i boki patelni. Ciasto jest sztywne i zajmie kilka minut, aby nacisnąć na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Przykryć patelnię folią i schłodzić przez dwie godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Rozgrzej piekarnik do 191°. gdy piekarnik jest nagrzany, wyjmij patelnię z lodówki. Przebić dno i boki widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
10
Piec na złoty kolor, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
11
Wyjąć patelnię z piekarnika i umieścić na stojaku z drutu do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Gdy ostygnie, w razie potrzeby przygotować nadzienie ganache i wlać do skorupy tarty.
13
Do nadzienia: jeśli używasz orzechów, umieść na średniej patelni na średnim ogniu. Gotować, często mieszając, aż orzechy będą aromatyczne i po prostu zaczną brązowieć. Ostudzić prażone orzechy na blasze do pieczenia. Gdy ostygnie, rozprowadzić orzechy równomiernie na dnie upieczonej skorupy tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
14
W małym rondlu (2 ćwiartka) doprowadzić śmietanę do wrzenia na średnim ogniu. Gdy krem się zagotuje, usuń z ognia. Wymieszać z czekoladą. Używając drewnianej łyżki, mieszaj mieszaninę, aż czekolada się stopi i ganache będzie lśniący.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
15
Wlać ganache do zapiekanej skorupki tarty.
16
Chill tarta przez cztery godziny lub przez noc.
17
Wyjąć tartę z lodówki na około godzinę przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn