Wtorek Bezglutenowy: Ciasto Na Słodko

Wtorek Bezglutenowy: Ciasto Na Słodko
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać bezglutenowe wtorek: słodkie ciasto tarta spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 816 kalorii, 9g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.32 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 72 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól, czekolada, mąka ryżowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wtorek Bezglutenowy: Lody Z Ciasta Czekoladowego, Wtorek bezglutenowy: tarta pomidorowa z skórką Parmezanowo-rozmarynową, oraz Wtorek Bezglutenowy: Batoniki Z Sernikiem Ze Słodkich Ziemniaków.

Instrukcje

1
Do ciasta tartego w małej misce, ubij razem białą mąkę ryżową, słodką mąkę ryżową i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Białego RyżuMąka Z Białego Ryżu
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Fit stojak mikser z płaskim uchwytem łopatkowym. W misce miksera stojaka, śmietanę razem masło, cukier i wanilia na średniej prędkości, aż gęsta pasta tworzy i mieszanina lekko rozjaśnia, o 90 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać suche składniki i mieszać przez 30 sekund.
4
Mieszanina będzie sucha i krucha.
5
Zatrzymać mikser i zeskrobać miskę. Włącz mikser z powrotem do średniej prędkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wymieszać, aż ciasto powstanie, około dwóch minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Lekko spryskaj 10-calową patelnię z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Ciasto przełożyć na przygotowaną patelnię. Używając rąk, naciśnij ciasto równomiernie na dno i boki patelni. Ciasto jest sztywne i zajmie kilka minut, aby nacisnąć na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Przykryć patelnię folią i schłodzić przez dwie godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Rozgrzej piekarnik do 191°. gdy piekarnik jest nagrzany, wyjmij patelnię z lodówki. Przebić dno i boki widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Piec na złoty kolor, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Wyjąć patelnię z piekarnika i umieścić na stojaku z drutu do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Gdy ostygnie, w razie potrzeby przygotować nadzienie ganache i wlać do skorupy tarty.
13
Do nadzienia: jeśli używasz orzechów, umieść na średniej patelni na średnim ogniu. Gotować, często mieszając, aż orzechy będą aromatyczne i po prostu zaczną brązowieć. Ostudzić prażone orzechy na blasze do pieczenia. Gdy ostygnie, rozprowadzić orzechy równomiernie na dnie upieczonej skorupy tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
14
W małym rondlu (2 ćwiartka) doprowadzić śmietanę do wrzenia na średnim ogniu. Gdy krem się zagotuje, usuń z ognia. Wymieszać z czekoladą. Używając drewnianej łyżki, mieszaj mieszaninę, aż czekolada się stopi i ganache będzie lśniący.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
15
Wlać ganache do zapiekanej skorupki tarty.
16
Chill tarta przez cztery godziny lub przez noc.
17
Wyjąć tartę z lodówki na około godzinę przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn