Wtorek Bezglutenowy: Brownies
Przepis bezglutenowy wtorek: Brownies jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 38 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 15. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. 138 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, kakao w proszku, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Wtorek Bezglutenowy: Ciasto Kokosowo-Dyniowe Bez Nabiału, Bez Jajek, Wtorek bezglutenowy: ciasto czekoladowe z dyni bez alergenów, oraz Bezglutenowy Wtorek: S ' Amore Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. lekko spryskaj 9 x 13-calowe naczynie do pieczenia z bezglutenowym sprayem do gotowania.
W średniej misce wymieszać suche składniki. Odstawić.
W dużej misce, śmietany razem masło i cukier. (Usemedium-wysoka prędkość z ręcznym mikserem lub średnia prędkość z standmixerem.)
Zmniejsz prędkość miksera do średniej.
Dodaj suche składniki i vanillaextract.
Wymieszać, aż powstanie ciasto.
Rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni.
Piec przez 35 do 40 minut.
Wyjąć patelnię z piekarnika i umieścić na stojaku z drutu do ostygnięcia. Gdy ostygnie, pokroić w kwadraty.