Wielkie muffinki jabłkowo-marchewkowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 173 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jeśli masz orzechy włoskie, mus jabłkowy, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Muffinki z jabłkiem i marchewką, Muffinki Jabłkowo-Marchewkowe, oraz Muffinki z jabłkiem i marchewką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 20 muffinek lub linkę papierowymi wkładkami do muffinek.