Wspaniałe muffinki jabłkowo-marchewkowe

Wspaniałe muffinki jabłkowo-marchewkowe
Wielkie muffinki jabłkowo-marchewkowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 173 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jeśli masz orzechy włoskie, mus jabłkowy, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Muffinki z jabłkiem i marchewką, Muffinki Jabłkowo-Marchewkowe, oraz Muffinki z jabłkiem i marchewką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 20 muffinek lub linkę papierowymi wkładkami do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać wodę i nasiona lnu razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Siemię LnianeSiemię Lniane
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wymieszać mąkę uniwersalną, mąkę pełnoziarnistą, sodę oczyszczoną i sól razem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka PszennaMąka Pszenna
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać marchew i posiekane jabłka; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
5
Wymieszaj mus jabłkowy, cukier biały, cukier brązowy, oliwę z oliwek, jajka, orzechy włoskie i mieszaninę nasion lnu do mieszaniny mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
Siemię LnianeSiemię Lniane
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
6
Wymieszać, aż ciasto będzie dobrze połączone.
7
Łyżka ciasto do przygotowanych kubków muffin, wypełniając każdą filiżankę o 3/4 pełne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
8
Piec w nagrzanym piekarniku do złotego koloru, a blaty po lekkim naciśnięciu wracają do formy, około 18 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia4
Magazyn