Wspaniała Szarlotka
Zachwycająca Szarlotka to deser, który serwuje 8. Za 96 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 17g tłuszczu i w sumie 378 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to Amerykańskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka lodów waniliowych, mąki, brązowego cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Wspaniały Napój Jabłkowo-Ananasowy, Pieczone filiżanki do ciastek z szarlotką z musem z szarlotki, oraz Delightful Dede.
Instrukcje
Rozwiń ciasto do 9 cali. Płyta pie; krawędzie flet. W dużej misce wrzuć jabłka z masłem jabłkowym.
Połącz mąkę, cukier, przyprawę do ciasta i cynamon; Dodaj do mieszanki jabłkowej i wymieszaj, aby pokryć.
W małej misce wymieszaj mąkę, cukier, brązowy cukier, przyprawę do ciasta i cynamon.
Pokroić na maśle, aż mieszanina przypomina gruboziarniste okruchy.
Dodaj orzechy włoskie; posyp nadzieniem.
Piec w temperaturze 375° przez 45-50 minut lub do momentu, gdy nadzienie będzie musujące, a polewa się zrumieni. Przykryj krawędzie folią w ciągu ostatnich 15 minut, aby w razie potrzeby zapobiec przekrwieniu. Ostudzić na ruszcie.
W razie potrzeby podawaj z lodami.
Polecane wino: Prosecco, Moscato Dasti, Późne żniwa Riesling
Szarlotkę można łączyć z Prosecco, Moscato d ' Asti i późnymi zbiorami Riesling. Te wina deserowe mają odpowiednią ilość słodyczy i lekkich, owocowych smaków, które nie przytłoczą szarlotki. Bellafina Prosecco z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Bellafina Prosecco]()
Bellafina Prosecco
Intensywnie aromatyczny i rześki na podniebieniu, z aromatami i smakamiżółtego jabłka, białej brzoskwini, gruszki i nut białych kwiatów.Doskonały jako aperitif, jest doskonałym dodatkiem do przystawek i delikatnych pierwszych dań. Również wspaniałe z rybami i skorupiakami.