Wrapy z szynką z serem pleśniowym

Wrapy z szynką z serem pleśniowym
Przepis na Wrapy z szynką z serem pleśniowym można przygotować w około 20 minut. Za 76 centów za porcję otrzymasz danie główne dla 4 osób. Jedna porcja zawiera 354 kalorie, 24 g białka i 20 g tłuszczu. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup pomidor, sałatę, sos do sałatki serowej i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 47%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują okłady z daktyli z serem pleśniowym, okłady z kurczaka z bekonem i serem pleśniowym oraz okłady z sałaty stekowej i sera pleśniowego.

Instrukcje

1
Na każdej tortilli ułóż jedną czwartą szynki, sera szwajcarskiego, sałaty, pomidora i jajek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
2
Skrop każdy 1 łyżeczką sosu; złożyć po bokach.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn