Wrak statku

Wrak statku
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i bezmleczne przepisy do twojego pudełka z przepisami, Wrak statku może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis daje 8 porcji z 328 kalorii, 10g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Za 96 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Niewiele osób naprawdę lubiło ten dodatek. 4 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, brązowy cukier, keczup i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 20 minut. Z łyżką wynik 35%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Gulasz Z Wraku Statku, Kolacja Wraku Statku, oraz Zapiekanka Wrakowa.

Instrukcje

1
Na patelni gotuj boczek, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjmij do ręczników papierowych, aby odsączyć; kruszyć i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
3
Odcedź kapanie z patelni. Przyrumienić wołowinę; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj cebulę i gotuj do miękkości, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Połącz ketchup i brązowy cukier; wymieszać z mieszanką wołową. Dodaj wieprzowinę i fasolę oraz wszystkie oprócz 2 łyżek boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (28 Uncji) Wieprzowiny I Fasoli1 Puszka (28 Uncji) Wieprzowiny I Fasoli
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Przenieś do 8-calowego. kwadratowe naczynie do pieczenia. Na wierzch z pozostałym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Piec bez przykrycia w 350° przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn